Vegansk och vegetarisk catering – Boka oss för ett utsökt och minnesvärt evenemang!

Vi serverar hemmagjord vegansk och vegetarisk catering i streetfood format. Vi strävar efter att vara lyhörda och lyckas med att anpassa oss till kunden, oavsett storlek på evenemanget! Så som det ska vara. Med Vegan Schmegan är varje tugga ett firande av ljuvliga smaker!

 Boka våran fina och eftertraktade Vegan Schmegan Foodtruck kan du göra till priset av 175kr/portion med dryck.  Köravgift 1000kr/timmen.  

Buffén kostar 200kr/person och inkluderar hemmagjorda falafel, hummus, friterad aubergine, vinbladsdolmar, sallad mix och färsk pitabröd.  Köravgift 1000kr/timmen.  

För mer detaljer, prata med oss genom att ringa 076 426 20 74 eller maila oss: veganschmeganfoodtruck@gmail.com 

 

Meny:

Världens Bästa Hemmagjorda Falafel Wrap/Tallrik

Världens bästa hemmagjorda Falafel, hummus med tahini, sallad mix, stark sås, mangosås (amba), couscous och friterad aubergine

Friterad Halloumi Wrap/Tallrik

Krispiga, friterade Halloumi bitar, hummus med tahini, sallad mix, stark sås, mangosås (amba), couscous och friterad aubergine

Aubergine Sabich Wrap/Tallrik

Färsk nyfriterad aubergine, ägg eller tofu, färskpotatis, hummus med tahini, sallad mix, stark sås och mangosås (amba)

Glutenfri Falafel Wrap/Tallrik

Världens bästa hemmagjorda Falafel, hummus med tahini, sallad mix, stark sås, mangosås (amba), potatis och friterad aubergine

Hemmagjord Vegokebab Wrap/Tallrik

Hemmagjord Seitan, stekta champinjoner, stekt lök, färskpotatis, hummus med tahini, sallad mix, stark sås, mangosås (amba)

Marockansk Gryta

Tomatsås, hackad grönsaker, kikärtor, tofu och några utvalda råvaror serveras med färsk couscous

Super Vego Tallrik

Tofu, vegan korv, färskpotatis, rostad lök, sweet chilisås

Pommes 

Dryck

Läsk 33cl, Vatten 50cl, Humm Kombucha, Fritz Kola, Lättöl

Hemmagjorda Bakelser

Cupcakes, Cheesecake, Kanelsnurror, Kanelbullar, Kärleksmums

 

Vegansk catering i Stockholm


Det ska vara enkelt att äta hållbar och god vällagad mat tycker vi. Vegan Schmegan erbjuder hållbar vegetarisk och vegansk catering i Stockholm och kommer till dig med vår härliga och snygga foodtruck fullastad med vego läckerheter.

Vi garanterar ett minnesvärt evenemang när du väljer att anlita oss och vår foodtruck anländer med väldoftande mat till hungriga och förväntansfulla deltagare. Vi är lyhörda och kan skräddarsy upplägget och menyn så det passar ditt specifika event på bästa sätt.

Välj vegetarisk och vegansk catering i Stockholm

Vi erbjuder en vegansk och vegetarisk catering med internationella maträtter med inspiration från Mellanöstern, Kalifornien och Medelhavet. 

Vi serverar hemmagjord vegetarisk och vegansk mat i street food-format, med rätter som till exempel falafel, sabich, tofu, seitan, vegokorv, vegokebab och marokansk gryta. Med Vegan Schmegan är varje tugga ett firande av ljuvliga smaker.

Anlita Vegan Schmegan för vegansk och vegetarisk catering i Stockholm för 1000 kr per timme. Vi har ett stort antal härliga maträtter för 175 kr per portion, eller varierad buffé för 200 kr per person.

Låter detta intressant ska du kontakta oss så berättar vi mer och diskuterar ett passande koncept. Ring oss: 076 426 20 74 eller maila: veganschmeganfoodtruck@gmail.com.